Geschiedenis

Het begon allemaal in 1956 toen Jan Stokkermans een eenmanszaak in sloopwerkzaamheden begon onder de naam J.C. Stokkermans. Het bedrijf was toen gevestigd in de Laarstraat te Tilburg. Het eerste werk wat hij binnen haalde was het slopen van een boerderij aan de Rielseweg te Tilburg, in opdracht van “Het bedrijf der publieke werken” van de gemeente Tilburg. Dit is tegenwoordig beter bekend als “Openbare Werken Tilburg”. Vandaag de dag schrijven wij nog vaak in op werken van deze opdrachtgever.

Al snel kwam de broer van Jan genaamd Harrie het bedrijf versterken en enkele jaren later ook zijn andere broer Ad. Samen hebben zij vele jaren het bedrijf gerund. Tot halverwege de jaren ’70 was het bedrijf steeds gevestigd in de Laarstraat te Tilburg. Vanaf deze locatie werd ’s morgens met het materieel naar het werk gereden en vanaf deze bedrijfslocatie werden ook gebruikte bouwmaterialen verkocht.

Vervolgens werd er besloten om een stuk industrieterrein aan te kopen in Goirle, net onder Tilburg. Dit is het bedrijfsterrein waar Gebr. Stokkermans tot op de dag van vandaag nog steeds gevestigd is. In de jaren ’70, ’80 en ’90 werden hier ook nog volop gebruikte bouwmaterialen verkocht, maar dit is sinds eind jaren ’90 gestopt, nadat eerst Jan en daarna Harrie uit de zaak zijn gegaan. Het bedrijf werd toen verder gezet door Ad en zijn vrouw Jacqueline. LAter zijn ook hun zonen Bart en Stan toegetreden tot het bedrijf. Zij hebben hun vader en moeder opgevolgd en staan nu als eigenaren aan het roer van Gebr. Stokkermans.

Op de dag van vandaag wordt het volledige buitenterrein van Gebr. Stokkermans gebruikt voor op- en overslag van afvalstoffen uit onze sloop- en grondwerken. Verder beschikken wij over een 3-tal grote loodsen voor het stallen van het materieel en een overdekte werkplaats voor las- en onderhoudswerkzaamheden aan onze machines, containers en auto’s. Tevens is op dezelfde locatie aan de Tijvoortsebaan te Goirle het kantoor gevestigd van waaruit de complete bedrijfsvoering plaatsvindt.

In al deze jaren zijn wij uitgegroeid tot een complete dienstverlener op het gebied van sloop- en grondwerk. Met ons uitgebreid machinepark en onze professionele gereedschappen staan wij garant voor een goede kwaliteit en snelle service. Wij staan al vele decennia bekend als een betrouwbare partner voor onze opdrachtgevers en staan bekend om onze nauwkeurige manier van werken, betrokkenheid bij de projecten (of ze nu groot of klein zijn) en de korte lijnen binnen onze organisatie.

Neem direct telefonisch contact op via: 013-5342511
Of mail ons: info@stokkermans-goirle.nl

Bekijk hier onze promofilm