Infra (bestrating en riolering)

Werkzaamheden die betrekking hebben op onze infrastructuur, in de straat en op het bedrijventerrein, zijn voor Gebr. Stokkermans belangrijke onderdelen binnen het totale dienstenpakket. Zo zijn we u graag van dienst met onderhoud en/of de aanleg van bestrating en riolering op bedrijventerreinen. Maar ook voor het vervangen van PVC riolering inclusief alle hulpstukken als voor alles op het gebied van beton riolering kunt u bij Gebr. Stokkermans in Goirle terecht. Vele zakelijke klanten weten door de jaren heen dan ook de weg naar ons te vinden. Daarnaast kunnen particulieren met een omvangrijk project ook bij ons terecht.

Heeft u een bedrijfshal waarvoor u op zoek bent naar een professioneel en vakkundig bedrijf om de totale bestrating te verzorgen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het team van Gebr. Stokkermans zorgt altijd voor de juiste voorbereidingen om het benodigde straatwerk perfect neer te leggen afgestemd op de juiste kwaliteit en belasting. De ondergrond is daarvoor van groot belang en menggranulaat en straatzand worden dan ook goed verdicht en aangetrilt verwerkt.

Voor vragen over alle voorkomende werkzaamheden omtrent infrastructuur die vallen binnen de hierboven omschreven diensten van Gebr. Stokkermans mag u altijd vrijblijvend contact opnemen.

Neem direct telefonisch contact op via: 013-5342511
Of mail ons: info@stokkermans-goirle.nl

Bekijk hier onze promofilm